Nieuwe Keukens

Nieuwe Keukens

Bij Keukenrenovatie Brabant kunt u ook terecht voor een kwaliteitskeuken als renoveren van uw bestaande keuken geen optie is. Keukenrenovatie Brabant heeft een eigen visie die bij veel klanten in de smaak valt. Wij komen met een gericht advies ‘aan huis’. Alleen thuis lukt het om optimaal de routing, stijl, kook- en leefcomfort te bespreken. Wij denken mee en zorgen ervoor dat u beslissingen weloverwogen neemt omdat die uiteindelijk het kookplezier bepalen.

Betaalbaar en transparant

Wij leveren Nederlandse en Duitse kwaliteitskeukens en zijn importeur van het Duitse topmerk ”Beeck Küchen” waar alle keukens op bestelling worden gemaakt. Duurzaamheid, kwaliteit en maatwerk zijn bepalende factoren voor de samenstelling van ieders droomkeuken. Omdat Keukenrenovatie Brabant geen showroom heeft en ook geen geld spendeert aan dure reclames scheelt dat direct in de prijs. Bovendien verspillen wij geen tijd aan onderhandelingen zodat u direct een reële/transparante prijsstelling krijgt.

De zekerheden van nieuwe keukens - Topdesign is nu betaalbaar!

Keukenrenovatie Brabant werkt uitsluitend met nettoprijzen. Wilt u uw keuken door ons laten vervangen dan kunnen hierover ook afspraken worden gemaakt. Vraag gerust vrijblijvend een offerte op.

Kwaliteit

Een keuken kiest u voor de lange termijn. Daarom is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. Alle keukenkasten zijn “voor-gemonteerd” en er is dus geen sprake van de zogenaamde bouwpakketten. Alle lades zijn bovendien voorzien van het soft-close systeem.

Thuis uw keuken kiezen

Een nieuwe keuken koopt u niet dagelijks, is vaak niet goedkoop en is niet zo simpel als het lijkt. Stap een showroom binnen en u ziet al snel door de bomen het bos niet meer.

Adviseurs van Keukenrenovatie Brabant komen met alle plezier bij u langs. We nemen alles mee dat we nodig hebben om uw keuken te ontwerpen. Maar als u al een goed beeld heeft van wat u ongeveer wilt dan is dat natuurlijk ook prima. Mocht u al een offerte in bezit hebben kunt u gewoon een second opinion aanvragen. Stuur dan een e-mail bericht met een kopie van de offerte met ontwerp en specificaties.

Voordelen ontwerp aan huis

Ontwerp aan huis kost u uiteraard minder tijd – we komen langs als het u uitkomt. Ook kan het een beter advies opleveren. Uw keukenadviseur ziet de ruimte zelf en luistert naar uw wensen. Hebt u nog goed werkende apparatuur die niet vervangen hoeft te worden? Ook dat is geen probleem. Bovendien kan de adviseur de ruimte zelf nauwkeurig meten, wat fouten voorkomt. Keukenrenovatie Brabant adviseert en realiseert.

Levering en montage

Wilt u zelf ophalen? Zelf monteren of laten doen? Natuurlijk kunnen wij alles voor u regelen maar u bepaalt zelf van welke diensten u wel of geen gebruik maakt.

Afspraak maken?

Neem dan contact met ons op.