Waarom

  1. Folie keukenkastjes

Een veel voorkomend probleem is het zogenaamde “loslaten van folie”. Dat is – zo is de ervaring van Keukenrenovatie Brabant – , de meest belangrijke oorzaak om keukenfronten te vervangen.

De fabrikant/leverancier levert het model/type niet meer van uw bestaande keuken en dus is er vanuit die hoek geen oplossing te verwachten. Een veel voorkomend probleem waar Keukenrenovatie Brabant als geen ander op kan inspelen.

  1. Budget

Hebt u niet het budget voor een nieuwe keuken of u wilt niet veel geld uitgeven dan is keukenrenovatie een perfecte optie. Het opnieuw spuiten van keukendeuren is in verhouding veel goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe keuken. Bij het renoveren van een keuken hoeven er namelijk geen leidingen te worden omgelegd, bovendien is breekwerk ook niet nodig. Hierdoor bespaart u geld én tijd.

  1. Uitstraling

Het zijn voornamelijk de keukenfronten die het aanzicht van de keuken bepalen. Een andere kleur geeft uw keuken een compleet nieuwe uitstraling.

Met simpele aanpassingen kan uw keuken aantrekkelijker maar ook praktischer worden.

U geeft uw keuken – voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken – wél een totaal nieuwe look! Het spuiten van keukendeuren kent bovendien een ideale prijs- kwaliteitsverhouding.