Wanneer

Prijstechnisch is het renoveren van keukens het meest interessant als:

  1. U tevreden bent over de huidige indeling
  2. Uw bestaande keuken constructie-technisch in orde is
  3. U voornamelijk optische wijzigingen wil doorvoeren
  4. U weet wat u wil wijzigen/veranderen m.b.t. aanrechtblad, apparatuur, rugwand etc.

Toelichting:

  1. De indeling en/of uitbreiding van een bestaande keuken is moeilijk te wijzigen. Dat zou resulteren in kostbare installatieaanpassingen. Het vervangen van slechts één of enkele deuren behoort helaas niet tot de mogelijkheden omdat dan kleur- en/of modelafwijkingen ontstaan.
  2. Constructie-technisch? Wat betekent dat? Concreet: als het corpus (de kasten dus), de lades en de scharnieren nog prima functioneren. Kasten met water- of vochtschade, “losse” ladegeleiders, slechte scharnieren of ladesystemen en/of uitbreidingen etc. resulteren in een grondige renovatie met als gevolg dat de kosten ervan stijgen. Veel klanten kiezen dan alsnog voor een geheel nieuwe keuken. Ook daarvoor kunt u overigens terecht bij Keukenrenovatie Brabant.
  3. Nieuw gespoten keukenfronten geven uw keuken een nieuwe uitstraling. Het keukenmerk van uw bestaande opstelling is niet van belang. Alles wordt op kleur voor u gemaakt. Indien gewenst leveren we nieuwe greepjes mee.
  4. Functioneert de apparatuur nog goed? Zijn de tegels op de muurzijde aan vervanging toe? Misschien wilt u het aanrechtblad en/of afzuigkap vervangen? Of toch ook een Quooker-systeem? Allemaal vragen die erg persoonlijk zijn maar uiteindelijk bepaalt u zelf welke onderdelen gerenoveerd of vervangen moeten worden. Pas als u hierover duidelijkheid heeft, kunt u een keukenrenovatie overwegen.