Werkwijze

Werkwijze advies:

Wilt u meer weten over het renoveren van uw keuken? Dan hebt u bij Keukenrenovatie Brabant de volgende optie:

U weet niet zeker of keukenrenovatie iets voor u is? Of u heeft geen idee of de voordelen zwaarder wegen dan de nadelen? Stuur dan een mailbericht naar: j.andrik@keukenrenovatiebrabant.nl of bel Jan Andrik op +31 (0)6-40022777 voor het maken van een afspraak bij u thuis:  op een moment dat het u schikt.

Tijdens deze afspraak worden allereerst uw wensen op een rijtje gezet. Met “KRB in huis” wordt u optimaal over elke keuze geïnformeerd en we bekijken samen in welke staat elk onderdeel van de keuken verkeert. Uiteindelijk komen we tot een keukenrapport. Op basis daarvan ontvangt u – binnen 2 werkdagen – een gespecificeerde offerte. De kosten van zo’n expertisegesprek bedragen € 80,00 (incl. BTW). Een vergoeding overigens die niet opweegt  tegen de voordelen en welke bovendien – bij opdracht – in mindering wordt gebracht.

                Voordelen:

  • Specialistisch advies over haalbaarheid.
  • Inspiratie: welke mogelijkheden heeft u in de ruimte?
  • Inschatting: zijn uw plannen financieel haalbaar
  • Geen keuzestress

Werkwijze opdracht:

Als u gebruik wenst te maken van de offerte, wordt alles keurig op een koopovereenkomst vermeld. Vervolgens worden de keukendeuren voor u op kleur gemaakt en eventuele overige artikelen besteld. Na complete ontvangst van alle door u bestelde artikelen nemen wij contact met u op om een leverings- en/of montageafspraak te maken.

Werkwijze dé- en montage:

U wilt dat uw aankoop ook goed en vakkundig gemonteerd wordt. Passend in de ruimte en keurig afgewerkt. Ook daar zorgen we graag voor. Wilt u uw aankoop zelf installeren? Ook dat kan natuurlijk. U bent helemaal vrij in uw keuze.

Werkgebied:

Keukenrenovatie Brabant renoveert keukens binnen een straal van 50 kilometer van Gilze-Rijen. Vreemd? Wellicht!! Echter een heel bewuste keuze om de kosten van transport, logistiek etc. voor de klant zo laag mogelijk te houden. Bent u woonachtig buiten deze regio schroom ook dan niet om contact op te nemen. Ook dan ontvangt u een offerte op maat.

Waarom Keukenrenovatie Brabant:

Bij het pimpen van keukens komen er veel vragen op u af. Welke kleur past er bij u in huis? Grepen, knoppen of toch greeploos? Natuurlijk hebt u specifieke wensen die u in de keuken terug wil zien. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat het wel prettig is als er iemand is die u helpt  bij het maken van keuzes. Wij luisteren naar uw wensen: adviseren en realiseren. Het pakket dat Keukenrenovatie Brabant kan bieden is het best samen te vatten als “betaalbare kwaliteit”.

Wie zijn wij:

De eigenaar van Keukenrenovatie Brabant heeft ruim 30 jaar ervaring binnen de professionele keuken- en interieurbranche. Op basis van zijn expertise is er een enorme behoefte aan een neutrale, onafhankelijke partner op het gebied van keukenrenovatie. Puur ambachtelijk vakmanschap, kwaliteit  en een transparant prijzenbeleid zijn daarbij de uitgangspunten. Keukenrenovatie Brabant luistert naar uw wensen!